Bio Kruidenpeeling

De Bio Kruidenpeeling is een peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat.

Onze Bio Kruidenpeeling bevat GEEN waterstofperoxide! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.Na de peeling sluiten we de behandeling af met een masker.

Deze peeling mag ook in de zomer maanden, als men structureel spf 50 smeert.

Geschikt voor ieder huidtype

Deze biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Dit maakt hem geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de donker getinte huid. Het product is niet agressief. Je hoeft dus niet bang te zijn voor pijn, een rode huid of vervelling. Na gebruik ziet de huid er meteen goed uit. En dat wordt de dagen erna zelfs nog beter. Voor velen die andere peelings gewend zijn, is dit echt een aangename verrassing.

Resultaat Bio Kruidenpeeling

Zo wordt met behulp van de Bio Kruidenpeeling acne minder. Het is zelfs mogelijk dat het volledig verdwijnt. De huid kijkt na de behandeling rustiger en de talgproductie wordt gereduceerd. De huidstructuur oogt egaler; zo zijn pigmentvlekken minder zichtbaar. Na gebruik zijn poriën minder grof. De Bio Kruidenpeeling zorgt daarnaast voor een betere doorbloeding van de huid.

Wat is het en hoe werkt het?

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid wordt aangebracht. Deze extracten activeren de huid om zichzelf te vernieuwen en van binnenuit te herstellen.

Door middel van een massage wordt de Bio Peel actief en direct na de behandeling is de huid diep gereinigd, voelt het glad en zacht aan. Ongeveer 5 dagen na de behandeling kan de huid licht gaan schilferen. Dat komt doordat de dode huidcellen plaats maken voor nieuwe, gezonde levende huidcellen.

Wat kunnen we bereiken met de Bio Peel?

  • Fijnere poriën
  • Verhelderen van pigment
  • Kalmeren van een onrustige huid
  • Gladde huid
  • Gladstrijken van lijntjes
  • Verbeteren van acne
  • Het opfrissen van een doffe huid