Oxygeneo Pollogen

De ultieme gezichtsbehandeling van nu! Microdermabrasie/exfoliatie, zuurstofverrrijking, RF (radiofrequency) en Ultrasound met toegevoegde antioxidanten en peptiden zorgen voor een sterk liftend en verstevigend effect.

Het stimuleert de productie van collageen, verbetert de elasticiteit en beschermt tegen oxidatieve stress. Voor onmiddellijke en langdurige huidspanning.

De 5-IN-1 SUPERFACIAL vermindert effectief de rimpels rondom de ogen, mond en op het voorhoofd. Voor een strakke huid en jeugdige uitstraling.

WAT GEBEURT ER? Stap 1, 2 en 3

OxyGeneo zuurstofbehandeling. OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert.

1. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag

2. brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid

3. stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen.

Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

Voordelen OxyGeneo

1. Zuurstofverrijking van binnenuit

2. Verbetert de huidstructuur

3. Gladdere huid en stralende teint

4. Optimale opname van actieve werkstoffen

5. Direct zichtbare resultaten

Stap 4: TriPollar Radiofrequentie

TriPollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

TriPollar is het meest geavanceerde radiofrequentie (RF) technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.

Doordat de TriPollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt.

Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

Voordelen TriPollar

1. Vermindering van rimpels en lijntjes

2. Verbetering van gelaatscontouren

3. Verstrakking van verslapte huid

4. Versteviging van huid

Anti-aging Stap 5: Ultrasoon Celstimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan.

Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieperdoordringen in de huid. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

Voordelen Ultrasoon

1. Betere opname werkstoffen

2. Actieve ingrediënten gaan dieper in de huid

3. Celmetabolisme wordt gestimuleerd

4. Verbetert vochtbalans

5. Verzacht en kalmeert de huid